Tenniscompetitie @ Zevenbergen

Kriebelt het competitiebeest in jou?

Tornooien

Leer nieuwe mensen kennen & doe wedstrijdritme op

TC Zevenbergen organiseert jaarlijks 3 tornooien via Tennis Vlaanderen. Een enkeltornooi in de winter, een enkeltornooi in de zomer en een dubbel- en jeugdtornooi ook in de zomer. Daarnaast organiseren we binnen de club zelf ook competities zoals het clubkampioenschap en wintercompetitie. Kortom de ideale uitdaging om jezelf te meten met tegenstanders van hetzelfde niveau & natuurlijk nieuwe mensen te leren kennen.

Interclub

Speel met je vrienden tegen andere clubs

Jaarlijks vaardigt TC Zevenbergen een heel aantal teams af om de strijd aan te gaan met andere clubs om het provinciaal en nationaal kampioenschap te winnen. En vooral om een leuke zaterdag of zondag te vullen met tenniswedstrijden en achteraf broederlijk samen te eten met de tegenstanders. Een enorm leuke competitieformat waarbij teamgeest centraal staat.

Wat vinden onze leden?

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Thierry

Thierry

Beschrijving lid

Het zomertornooi op Zevenbergen…

Gabby Linta

Kenneth, D. (24)

Lid sinds 2020, Heren 6

Klaar voor je volgende tornooi?

Tennisschool Progress biedt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde, tennislessen aan. Zo kom je beter gewapend en voorbereid op wedstrijdsituaties voor de dag op je eerstvolgende tornooi.