Tenniscompetitie @ Zevenbergen

Kriebelt het competitiebeest in jou?

Tornooien

Leer nieuwe mensen kennen & doe wedstrijdritme op

TC Zevenbergen organiseert jaarlijks 3 tornooien via Tennis Vlaanderen. Een enkeltornooi in de winter, een enkeltornooi in de zomer en een dubbel- en jeugdtornooi ook in de zomer. Daarnaast organiseren we binnen de club zelf ook competities zoals het clubkampioenschap en wintercompetitie. Kortom de ideale uitdaging om jezelf te meten met tegenstanders van hetzelfde niveau & natuurlijk nieuwe mensen te leren kennen.

Interclub

Speel met je vrienden tegen andere clubs

Jaarlijks vaardigt TC Zevenbergen een heel aantal teams af om de strijd aan te gaan met andere clubs om het provinciaal en nationaal kampioenschap te winnen. En vooral om een leuke zaterdag of zondag te vullen met tenniswedstrijden en achteraf broederlijk samen te eten met de tegenstanders. Een enorm leuke competitieformat waarbij teamgeest centraal staat.

Wat vinden onze leden?

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Thierry

Thierry

Beschrijving lid

Het zomertornooi op Zevenbergen…

Kenneth, D. (24)

Kenneth, D. (24)

Lid sinds 2020, Heren 6

Klaar voor je volgende tornooi?

COR-Academy biedt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde, tennislessen aan. Zo kom je beter gewapend en voorbereid op wedstrijdsituaties voor de dag op je eerstvolgende tornooi.

Wintercompetitie 2023-2024

Beste tennisspeler/tennisspeelster,
 
Betreft: Wintercompetitie enkel en dubbel gemengd 2023-2024
 
Ook volgend winterseizoen organiseren we  op TC Zevenbergen onze wintercompetitie.
De competitie start op 01/10/2023 en eindigt op 30/03/2024. Finaledag en prijsuitreiking vinden plaats op zaterdag 30 maart 2024.
In bijlage vind je het wedstrijdreglement en een inschrijvingsformulier.
 
De prijzen om deel te nemen blijven ongewijzigd:
–        100,00 € voor de wintercompetitie ‘enkel’
–        55,00 € per ploeg voor de wintercompetitie ‘dubbel gemengd’
–         
We vormen de groepen op basis van je klassement ‘enkel’ (maximum 60 punten) of je tennisniveau en het aantal deelnemers.
 
De inschrijvingen zijn afgesloten.
 
Je stort het juiste bedrag op rekeningnummer BE35 8601 0644 3637 met vermelding van de reeks. Voor de dubbelreeks graag storten per ploeg.
 
Je hoeft geen lid te zijn van TC Zevenbergen om deel te nemen. Iedereen is welkom.
Indien je geen lid bent van een tennisclub sluit TC Zevenbergen voor jou een voordelige verzekering af bij Tennis Vlaanderen voor € 20,00.
Het reglement en alle info vind je hier.
Vriendelijke groeten,